MP Studija. Kaip išsirinkti tinkamą rinkinį siuvinėjimui kryželiu?

person Posted By: Sandra Kazlauskaitė list In: Siuvinėjimas On: comment Comment: 0 favorite Hit: 2778

Rinkiniai siuvinėjimui kryželiu – vienas paprasčiausių būdų pradėti užsiimti siuvinėjimo hobiu. Rinkiniuose yra viskas, ko reikia siuvinėjimui. Tačiau būtina žinoti pagrindinius kriterijus, kurie padės lengviau išsirinkti tinkamiausią rinkinį.

Susipažinkite su MP Studija gamintoju

MP Studija – jauna 2005 metais Rusijoje įsikūrusi įmonė, kurianti rinkinius siuvinėjimui kryželiu, karoliukais ir juostelėmis. Itin platus ir nuolat atnaujinamas gaminių asortimentas užkariavo ne vienos siuvinėtojos širdį. Šis gamintojas išleido kelias rinkinių serijas, kurios turi atskirą numeraciją, savitą stilių ir komplektaciją.

Lengvam startui

SM serijos rinkiniai yra nedideli, o dizainai paprasti. Rinkinyje dažniausiai yra Gamma Aida 14 ct; Gamma siūlai ant patogios rūšiuoklės; nespalvota schema, spausdinta ant rinkinio viršelio vidinės pusės; lengva instrukcija kaip siuvinėti. Šios MP Studija serijos rinkiniose nėra adatos. Reikalinga 24 Nr Adata.

Atributikos siuvinėjimui

SV serijos rinkiniai skirti siuvinėjimui ant drabužių. Šių MP Studija rinkinių komplektacijoje vietoje įprastos Aidos rasite vandenyje tirpstančią 14 ct kanvą. Ši kanva pritvirtinama prie norimo drabužio ar kito medžiaginio pagrindo. Išsiuvinėjus rinkinyje nurodytą dizainą ir išskalbus siuvinį kanvos nebelieka. Šios serijos rinkiniuose taip pat nėra adatos.

SR serijos rinkiniai skirti siuvinėjimui ant plastikinės kanvos. Šios MP Studija serijos rinkiniai išsiskiria asortimento platumu: nuo kalėdinių žaisliukų, raktų pakabukų, sapnų gaudyklių iki magnetukų ar dvipusių dekoracijų. Rinkinio sudėtyje vietoje įprastos Aidos yra 14 ct plastikinė kanva (balta arba permatoma) bei papildomi priedai (karoliukai, veltinis, magnetas ir kt.), reikalingi siuvinio užbaigtumui. Deja, šios serijos rinkiniuose adatos taip pat nėra.

SO serijos rinkiniai siuvinėjami ant plonų,  3 mm medienos plokštelių. Jų dar nėra daug, tačiau gamintojas stengiasi nustebinti visko mačiusias siuvinėtojas. Kol kas yra tik Liniuotės ir siūlų špūlės.

Pilnos kompketacijos rinkiniai

SNV serijos rinkiniai pasižymi didele A4 formato pakuote. Rinkinyje yra atskiras kartono viršelis; Gamma Aida; Gamma siūlai; adata; spalvota schema, spausdinta ant atskiro lapo; lengva instrukcija, kaip siuvinėti.

SRK serijos rinkiniai vieninteliai iš visų MP Studija rinkinių turi Aida, ant kurios yra spaustas fonas. Likusi komplektacija panaši į SNV serijos rinkinius.

SA – viena naujausių MP Studija rinkinių serijų. Šiuo trumpiniu pažymėti rinkiniai siuvinėjimui turi išskirtinai gražius, tarsi tapytus akvarele  dizainus. Taip pat šiam efektui išgauti įprasta Aida pakeista Evenweave Linda 27 ct. Siuvinėtojos patogumui schema spausdinta ant atskiro lapo 2 variantais su apvadais ir be apvadų. Tokiu būdu schema lengvai skaitoma ir puikiai matomi visi schemoje naudojami simboliai.

Susipažinus su visomis MP Studija rinkinių serijomis, lengviau išsirinksite Jus dominantį rinkinį, kuris atitiks ne tik Jūsų norus, bet ir galimybes jį išsiuvinėti.

Visi MP Studija rinkiniai: čia

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password