Siuvinėjimas kryželiu. Kalėdos ir dovanos artimiesiems.

person Posted By: Neda Frelingytė list In: Siuvinėjimas On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1333

Prisipažinsime, jau vieša paslaptis, kad siuvinėtojos Kalėdų pradeda laukti iki jų likus dar 3, o kartais net 4 mėnesiams. Taip yra todėl, kad mes užtrunkame gan daug laiko kol išsiuvinėjame norimą dovaną.

O vienas iš dažniausiai užduodamų klausimų artėjant gražiausioms metų šventėms - ką padovanoti artimiesiems? Tad šiandien norime su jumis pasidalinti idėjomis, ką pasirinkti siuvinėti belaukiant Kalėdų ir kuo galite nustebinti savo artimuosius.

  • Siuvinėti kryželiu peizažai. Tai gan universalūs siuvinėti kryželiu paveikslai, kuriuos galima ne tik papuošti savo namų interjerą, bet ir dovanoti artimiesiems. Tikrai savo vietą atras paveikslas, kuriame vaizduojami gamtos motyvai, žieminiai dizainai ar kita, kas susiję su gamta.

  • Eglutei žaisliukai, siuvinėti kryželiu. Tai vienos greičiausiai siuvinėjamų dovanų. Ypač tada, kai savo parduotuvėje pasipildėme Wonderland Craft rinkiniais, kurie siuvinėjami karoliukais. Šiuo metu Mūsų Palėpė. Grupė vyksta Kalėdinis maratonas, o ten eflių fabrikėlis sukasi kaip reikiant – kai kurios moterys kas dieną „iškepa“ bent po vieną žaisliuką. O norinčios išbandyti gali rinktis siuvinėti žaisliukus eglutei ant plastiko arba medienos plokštelių.

  • Viena populiariausių dovanų mažiesiems – kryželiu siuvinėti metrikai ir kalėdinės kojinės. Vaikai labai džiaugiasi galėdami Kalėdų rytą Jūsų dovanotoje rankų darbo kojinėje rasti Senelio Šalčio paliktas dovanas. Na, o siuvinėtus kryželiu metrikus ypač mėgsta dovanoti ir gauti užsienyje gyvenantys lietuviai. Tad siuvinėjant metrikus Jūs ne tik galite nustebinti artimuosius savo rankomis kurtomis dovanomis, bet ir priimti užsakymus šioms dovanoms kurti.
  • Kalėdinės atvirutės ir akcentai pakuojant dovanas. Dar viena idėja, kuri sužavės kiekvieną, kuri nori bent šiek tiek jaukumo įnešti į dovanų pakavimą, o laiko tam beveik nelikę. Rankų darbo atvirutės, kurios išsiuvinėjamos vos vienu prisėdimu ir mažos medinės Wonderland Craft rinkinio (jame yra apie 20 vnt. siuvinėjamų detalių) dekoracijos nuoširdžiai nustebins dovanos gavėją.

  • Praktiškos dovanos, siuvinėtos kryželiu. Čia galima išsiplėsti labai daug. Galite kurti rankų darbo dekoracijas namams: dekoratyvinės pagalvėlės, pledai, staltiesės, padėkliukai, servetėlių laikikliai. Taip pat nepamirškime ir pačių smulkiausių dovanų kaip skirtukai, raktų pakabukai, apyrankės ant odos. Taip pat galite siuvinėtais kryželiu dizainais dekoruoti praktiškas dovanas. Pavyzdžiui, galite sukurti užrašinės viršelį, išsiuvinėti drabužį, pasiūti pagalvėlę ar rankinę su išsiuvinėtu dizainu ir kt.

Tikimės, kad įkvėpėme Jus kurti rankų darbo dovanas artimiesiems ir prasidėjęs Kalėdų laukimo laikotarpis bus dar malonesnis ir kupinas ramybės.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password