Mildos siuvinėjimo kryželiu sėkmės istorija: "Nebijokite ir darykite"

person Posted By: Neda Frelingytė list In: Motyvacija On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1542

Siuvinėjimas kryželiu ne tik atpalaiduoja, mažina stresą, bet ir padeda susirasti draugų. Nors Milda su siuvinėtoja Gabija susipažino socialiniame tinkle Instagram, kur abi dalinosi įspūdžiais apie knygas, neilgai trukus ji pasinėrė ir į naują hobį. Gabija Mildai ne tik padovanojo pirmąjį siuvinėjimo rinkinį, bet ir išpildė jos taip ilgai turėtą svajonę – pačiai kurti dekoracijas ir paveikslus, siuvinėtus kryželiu.

Milda – trečio kurso robotikos – mechatronikos studentė, kuri po paskaitų dirba konsultante. Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad mergina yra skaičiukų žmogus, iš tikrųjų ji - meniškos sielos asmenybė. Milda mėgsta skaityti knygas, keliauti, vaikystėje iš mamos mokėsi megzti ir nerti, tačiau tai nevirto jos pomėgiais nors mergina labai svajojo turėti su siūlais susijusį hobį. Tačiau susipažinus su Gabija viskas pasikeitė. Merginos viena kitą palaiko, įkvepia drąsos, motyvuoja, abi kuria įvairius projektus, o svarbiausia – jų ryšys tapo dar tvirtesnis. Nors matėsi vos vieną kartą, jos jaučiasi taip lyg kartu būtų užaugusios.

Mergina prisimena: „Aš taip buvau sužavėta Gabijos mestu man iššūkiu, kad nenustygau vietoje, kaip norėjau pradėti siuvinėti”.  Gavusi savo pirmąjį rinkinį Milda nieko nelaukė ir pradėjo domėtis, kaip jį siuvinėti. Kaip ir dauguma moterų - patarimų sėmėsi iš Youtube, o ko nerado prašė pagalbos ir savo draugės Gabijos. Milda įsitraukė ir į siuvinėtojų bendruomenę, kur dalyvauja iššūkiuose, dalinasi savo planais ir pabaigtais darbais. Nors mergina siuvinėti gali tik vakarais, tačiau projektai veja vienas kitą. Paklausta, kas jai labiausiai nepatinka, Milda šyptelėjo: „Prancūziški mazgiukai. Koks velnias juos sugalvojo? O visa kita man labai patinka“.

Milda linki visoms pamiršti baimę ir daryti. Būtent tai merginai leido atrasti naują hobį, drauges ir, žinoma, atsipalaiduoti po įtemptų dienų. „Juk gyvenimas yra vienas ir per trumpas, tad reikia išbandyti viską. Juk geriau gailėtis dėl to, ką padarei, nei dėl to, ko neišdrįsai padaryti“ – dalinasi mintimis Milda. Taip pat ji priduria: „Aš turiu draugę, kuri mane atvedė į šį hobį, tačiau jei dabar skaitai šį straipsnį ir neturi savo aplinkoje tokio žmogaus – Mano Palėpė sukūrė siuvinėjimo pradžiamokslį, kuris leis išbandyti šį hobį ir jį pamėgti. Na o dabar imuosi naujų projektų – juk artėja šventės, reikia joms pasiruošti“.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password